2Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΗΣ "ΚΡΗΤΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ, 2019, ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

https://www.oac.gr/el/epikaira/enimerwtika-deltia/2i-syndiaskepsi-polis-krines-kriti-platanias-2019-p317.html(Από τον τοίχο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης που φιλοξένησε την Επιστημονική Συνάντηση, με τις θερμότερες των ευχαριστιών μας για όλη τη συνέργεια. Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΔΕΕΚ

2η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΗΣ «ΚΡΗΝΕΣ: ΚΡΗΤΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2019»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΚΡΗΝΕΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ-ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΑΝΟΙΞΗ 2019»

Οι εκπαιδευτικοί, ως υπεύθυνοι κοινωνικοί και πολιτισμικοί εμψυχωτές, αναλαμβάνουν δράση στην εκπαιδευτική κοινότητα κι απαντούν στην θεσμική πρόταση για ‘Άνοιγμα του Σχολείου στην Κοινωνία’ με την έννοια της ‘εμπλοκής της κοινωνίας στο σχολείο (Γονέων και Δήμου)’ και της συνέργειας-συνεργασίας όλων των ειδικοτήτων των εκπαιδευτικών, μέσω της βιωμένης εμπειρίας, της ελεύθερης βούλησης, της αυθόρμητης έκφρασης και της αγάπης για τον Άνθρωπο με το Πρόγραμμα «ΚΡΗΝΕΣ: Διαδρομές Νερού -Διαδρομές Ζωής».

Πρόγραμμα «ΚΡΗΝΕΣ…ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2019»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΡΗΝΕΣ: ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ». «ΚΡΗΝΕΣ…ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2019»

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

'ΚΡΗΝΕΣ' Β ΚΎΚΛΟΣ: ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α ΕΤΟΥΣ

Σας περιμένουμε με χαρά να συζητήσουμε και φέτος για το Εθελοντικό Κοινοτικό Σχέδιο ‘ΚΡΗΝΕΣ’ που θέτει σε εφαρμογή για δεύτερη συνεχή χρονιά (2018-2019) το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με όλους ΕΣΑΣ, την Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε Χανίων, την Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, την ΟΑΚ, το ΜΑΙΧ, το Ίδρυμα ‘Καψωμένου’, το Λύκειο Ελληνίδων Χανίων, τo Σύλλογο Φίλων Ιταλίας και τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο το Σάββατο 27 Oκτωβρίου 2018 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης. Καλή αντάμωση!

Ώρα προσέλευσης 17.30-18.00. Λήξη εκδήλωσης στις 20.00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 'ΚΡΗΝΕΣ' (Β Κύκλος): ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανοικτή Επιστολή
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ (Δια)ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘ΚΡΗΝΕΣ. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΖΩΗΣ’ (β κύκλος Eκπαίδευσης 2018-2019)

Ο Δήμος Πλατανιά-ΝΠΔΔ Δήμου και το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ), θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά την εκπαίδευση των στελεχών και των πολιτών του Δήμου σε ζητήματα άτυπης ενήλικης εκπαίδευσης, τοπικής ιστορίας και πολιτισμού στην κοινότητα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 'ΚΡΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & (ΔΙΑ)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'"

Επιστημονική Συνάντηση «ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Πρόγραμμα ‘ΚΡΗΝΕΣ’ Εκπαίδευση & (Δια)Πολιτισμός»

Το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων, την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων, το ΚΕΔΔΥ Χανίων και το Σύλλογο ‘Οι φίλοι της Ιταλίας’ Χανίων συνδιοργανώνουν επιστημονική συνάντηση με θέμα: «ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Πρόγραμμα ‘ΚΡΗΝΕΣ’ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & (ΔΙΑ)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΗ-ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων, την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων, το ΚΕΔΔΥ Χανίων και το Σύλλογο ‘Οι φίλοι της Ιταλίας’ Χανίων

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ

Επιστημονική Συνάντηση με θέμα:
«ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. Πρόγραμμα ‘ΚΡΗΝΕΣ’ Εκπαίδευση & Πολιτισμός - Γέφυρες Δικτύωσης μεταξύ Κρήτης και κάτω Ιταλίας»

2η Συνδιασκεψη Πολης ΕΔΕΕΚ. "ΚΡΗΤΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, 2018" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟY ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Syndicate content