ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΚΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ: ΔιαΜαθητικές Διαδρομές … & 1ο Μαθητικό Συνέδριο 2019»

Το Πρόγραμμα «ΚΡΗΝΕΣ» το γνωρίσαμε ως ένα Εθελοντικό Πρόγραμμα Κοινωνικο-Πολιτισμικής Εμψύχωσης που εφαρμόστηκε για δύο συναπτά έτη (2017-2019) στην Ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά υπό μορφή άτυπης, γενικής, Διά Βίου Μάθησης. Φέτος το είδαμε να εφαρμόζεται στα Χανιά και στην τυπική Εκπαίδευση μέσω της πιλοτικής του εφαρμογής ως Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στην κοινοτική εργασία, εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

1ο Μαθητικό Συνέδριο "Χανιά 2019" Πρόγραμμα ‘ΚΡΗΝΕΣ: Μαθητικές Διαδρομές για Παιδιά, Γονείς, Εκπαιδευτικούς’

1ο Μαθητικό Συνέδριο «Χανιά 2019»

'ΚΡΗΝΕΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ'. 1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Xανιά Άνοιξη 2019
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ – Δεκαήμερο Δράσεων
Αγαπητοί Γονείς,
Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις μαθητικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα από τα Σχολεία εκείνα της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων που λαμβάνουν πιλοτικά μέρος στο Εθελοντικό Πρόγραμμα «ΚΡΗΝΕΣ: Εκπαίδευση & Πολιτισμός. ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

2Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΗΣ "ΚΡΗΤΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ, 2019, ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

https://www.oac.gr/el/epikaira/enimerwtika-deltia/2i-syndiaskepsi-polis-krines-kriti-platanias-2019-p317.html(Από τον τοίχο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης που φιλοξένησε την Επιστημονική Συνάντηση, με τις θερμότερες των ευχαριστιών μας για όλη τη συνέργεια. Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΔΕΕΚ

2η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΗΣ «ΚΡΗΝΕΣ: ΚΡΗΤΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2019»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΚΡΗΝΕΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ-ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΑΝΟΙΞΗ 2019»

Οι εκπαιδευτικοί, ως υπεύθυνοι κοινωνικοί και πολιτισμικοί εμψυχωτές, αναλαμβάνουν δράση στην εκπαιδευτική κοινότητα κι απαντούν στην θεσμική πρόταση για ‘Άνοιγμα του Σχολείου στην Κοινωνία’ με την έννοια της ‘εμπλοκής της κοινωνίας στο σχολείο (Γονέων και Δήμου)’ και της συνέργειας-συνεργασίας όλων των ειδικοτήτων των εκπαιδευτικών, μέσω της βιωμένης εμπειρίας, της ελεύθερης βούλησης, της αυθόρμητης έκφρασης και της αγάπης για τον Άνθρωπο με το Πρόγραμμα «ΚΡΗΝΕΣ: Διαδρομές Νερού -Διαδρομές Ζωής».

Πρόγραμμα «ΚΡΗΝΕΣ…ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2019»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΡΗΝΕΣ: ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ». «ΚΡΗΝΕΣ…ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2019»

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

'ΚΡΗΝΕΣ' Β ΚΎΚΛΟΣ: ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α ΕΤΟΥΣ

Σας περιμένουμε με χαρά να συζητήσουμε και φέτος για το Εθελοντικό Κοινοτικό Σχέδιο ‘ΚΡΗΝΕΣ’ που θέτει σε εφαρμογή για δεύτερη συνεχή χρονιά (2018-2019) το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με όλους ΕΣΑΣ, την Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε Χανίων, την Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, την ΟΑΚ, το ΜΑΙΧ, το Ίδρυμα ‘Καψωμένου’, το Λύκειο Ελληνίδων Χανίων, τo Σύλλογο Φίλων Ιταλίας και τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο το Σάββατο 27 Oκτωβρίου 2018 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης. Καλή αντάμωση!

Ώρα προσέλευσης 17.30-18.00. Λήξη εκδήλωσης στις 20.00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 'ΚΡΗΝΕΣ' (Β Κύκλος): ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανοικτή Επιστολή
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ (Δια)ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘ΚΡΗΝΕΣ. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΖΩΗΣ’ (β κύκλος Eκπαίδευσης 2018-2019)

Ο Δήμος Πλατανιά-ΝΠΔΔ Δήμου και το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ), θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά την εκπαίδευση των στελεχών και των πολιτών του Δήμου σε ζητήματα άτυπης ενήλικης εκπαίδευσης, τοπικής ιστορίας και πολιτισμού στην κοινότητα.

Syndicate content